Ajantasaista talouden seurantaa yrityksellesi
Kysy lisää palveluistamme

Sähköinen kirjanpito

Urholin Oy on kokenut sähköinen tilitoimisto, joka toteuttaa sähköisen kirjanpidon kätevästi pilvipalveluna.

Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että pääset halutessasi seuraamaan yrityksesi rahaliikennettä reaaliaikaisesti ja kirjautumaan eri tileille milloin tahansa. Tällöin asiakas ja tilitoimisto toimivat helpommin yhdessä.

Etsitään yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelupaketti!

010 319 5800 kirsi@urholin.fi

Sähköinen kirjanpito

Kirjanpito yrityksen koosta riippumatta

Aloitamme yhteistyön yleensä aloituspalaverilla, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja sovitaan palveluista sekä palvelumalleista sen mukaan, mitä juuri kyseinen asiakas tarvitsee. Yhteistyö voi lähteä liikkeelle myös jollakin yksittäisellä osa-alueella (laskutus, palkanlaskenta tms.), josta sitten laajennetaan suurempiin palvelukokonaisuuksiin tarpeiden lisääntyessä.

Monimuotoiset palvelut eri yrityksille

Pienyrittäjille, jotka haluavat huolehtia laskutuksestaan itse, meillä on kevyempiä palvelupaketteja sekä suuryritysten ja konsernien tarpeisiin omansa.

Kokemusta löytyy aivan kaikenlaisten ja kaiken kokoisten yritysten taloushallinnosta. Suurten konserniyhtiöiden, maatalousyritysten, rakennusfirmojen, PK-yritysten ja henkilöyritysten ongelmat ovat meille kaikki yhtä tuttuja, joten sormi tuskin mene suuhun haastavammissakaan toimeksiannoissa. Meillä on kokemusta myös kansainvälisen liiketoiminnan tukemisesta.


Reaaliaikaiset palvelut

Tilitoimisto Urholin tarjoaa käyttöösi pilvipalvelun, johon kirjanpito päivittyy reaaliaikaisesti. Sen avulla myös dokumenttien sähköinen arkistointi on erittäin helppoa ja nopeaa. Koska tilitoimisto huolehtii siitä, että tietokanta on aina ajan tasalla, sinun ei tarvitse kysellä missä mennään, vaan voit itse katsoa talouden tunnuslukusi silloin kun niitä tarvitset – ja kirjanpito onnistuu vaikkapa älypuhelimella, omien käyttäjätunnusten avulla.

Web-laskutus sopii yritykselle, joka haluaa hoitaa laskutuksensa itse

Web-laskutus sopii pienyrittäjälle, joka haluaa kevyen ja yksinkertaisen työkalun laskutuksen hoitamiseen itse. Yrittäjä saa tunnukset selainpohjaiseen laskutusjärjestelmään, joka toimii internetliittymän välityksellä missä ja milloin tahansa. Tällöin yrittäjä voi tehdä ja lähettää laskuja tietokoneella, tabletilla tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Tarjolla myös laajempi laskutuspaketti

Tarjoamme myös laajempaa laskutuspakettia, joka niin ikään toimii pilvipalveluna, mutta edellyttää ohjelmistoasennusta. Laajemmassa laskutuspaketissa pystytään seuraamaan koko toimitusketjua (tilaus » tarjous » lähete » lasku). Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi varastokirjanpitoon.


Ota yhteyttä

010 319 5800 kirsi@urholin.fi

Copyright © 2023 Tilitoimisto Urholin