Sähköinen kirjanpito – Ajantasaista talouden seurantaa yrityksellesi
Kysy lisää palveluistamme

Urholin Oy on kokenut sähköinen tilitoimisto, joka toteuttaa sähköisen kirjanpidon kätevästi pilvipalveluna.

Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että pääset halutessasi seuraamaan yrityksesi rahaliikennettä reaaliaikaisesti ja kirjautumaan eri tileille milloin tahansa. Tällöin asiakas ja tilitoimisto toimivat helpommin yhdessä.

Tarvittaessa toteutamme kirjanpidon myös paperiversiona.

Etsitään yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelupaketti!

010 319 5800 kirsi@urholin.fi

Monimuotoiset palvelut eri yrityksille

Pienyrittäjille, jotka haluavat huolehtia laskutuksestaan itse, meillä on kevyempiä palvelupaketteja sekä suuryritysten ja konsernien tarpeisiin omansa.

Kokemusta löytyy aivan kaikenlaisten ja kaiken kokoisten yritysten taloushallinnosta. Suurten konserniyhtiöiden, maatalousyritysten, rakennusfirmojen, PK-yritysten ja henkilöyritysten ongelmat ovat meille kaikki yhtä tuttuja, joten sormi tuskin mene suuhun haastavammissakaan toimeksiannoissa. Meillä on kokemusta myös kansainvälisen liiketoiminnan tukemisesta.

Sähköinen tilitoimisto Urholin hoitaa taloushallintosi kokonaisvaltaisesti

Reaaliaikaiset palvelut

Tilitoimisto Urholin tarjoaa käyttöösi pilvipalvelun, johon kirjanpito päivittyy reaaliaikaisesti. Sen avulla myös dokumenttien sähköinen arkistointi on erittäin helppoa ja nopeaa. Koska tilitoimisto huolehtii siitä, että tietokanta on aina ajan tasalla, sinun ei tarvitse kysellä missä mennään, vaan voit itse katsoa talouden tunnuslukusi silloin kun niitä tarvitset – ja kirjanpito onnistuu vaikkapa älypuhelimella, omien käyttäjätunnusten avulla.

Laskutuspalvelumme

Sähköinen kirjanpito, tilitoimisto Satakunta

Web-laskutus

Sopii yritykselle, joka haluaa hoitaa laskutuksensa itse.

Web-laskutus sopii pienyrittäjälle, joka haluaa kevyen ja yksinkertaisen työkalun laskutuksen hoitamiseen itse. Yrittäjä saa tunnukset selainpohjaiseen laskutusjärjestelmään, joka toimii internetliittymän välityksellä missä ja milloin tahansa. Tällöin yrittäjä voi tehdä ja lähettää laskuja tietokoneella, tabletilla tai kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta.

Kysy lisää Web-laskutuksesta
Laskutuspaketti

Laajempi laskutuspaketti

Sopii yritykselle, joka haluaa seurata koko toimitusketjua.

Tarjoamme myös laajempaa laskutuspakettia, joka niin ikään toimii pilvipalveluna, mutta edellyttää ohjelmistoasennusta. Laajemmassa laskutuspaketissa pystytään seuraamaan koko toimitusketjua (tilaus » tarjous » lähete » lasku). Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi varastokirjanpitoon.

Tilaa laajempi laskutuspaketti

Miksi valita meidät?

Palvelemme ympäri Suomea

Tilitoimistomme on toiminut alalla vuodesta 2003. Ydintoiminta-alueemme on Satakunta, mutta palvelemme koko Suomen alueella.

Ymmärrämme yrittäjyyden haasteet

Yrittäjän pitää saada keskittyä oman yritystoimintansa kehittämiseen ja vetämiseen. Neuvontamme päätavoite on selkeys ja helppo ymmärrettävyys.

Yli 20 vuoden kokemus alalta

Panostamme työn laatuun sekä asiakaspalveluun, haluamme olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Copyright © 2024 Tilitoimisto Urholin