Ajantasaista talouden seurantaa yrityksellesi
Kysy lisää palveluistamme

Sähköinen tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto Urholin hoitaa koko taloushallintosi helposti ja luotettavasti. Voit jättää kaiken osittain tai kokonaan meidän huoleksemme.

Kun koko taloushallinto on meidän osaavissa käsissämme, säästät arvokasta työaikaa. Sähköinen tilitoimisto pitää huolta siitä, että kirjaukset menevät oikein ja voit huoletta keskittyä muihin töihin. Eri palveluita voidaan myös yhdistellä, jolloin asiakas voi esimerkiksi itse hoitaa laskutustaan web-laskutuksena, vaikka kirjanpito ja palkkahallinto jäisivätkin kokonaan meidän huolehdittavaksemme.

Tehokasta ja läpinäkyvää taloushallintoa

Sähköinen tilitoimisto mahdollistaa sen, että kirjanpito ja muut taloushallinnon palvelut ovat erittäin läpinäkyviä ja tehokkaita. Sinun ei tarvitse odotella kuukauden eräajoa tms., vaan kaikki tieto on käytettävissä juuri silloin, kun sitä tarvitset. Lisäksi voimme luoda sinulle tunnukset, joilla pääset osallistumaan itse yrityksesi taloushallinnon tärkeiden lukujen seurantaan.

Sähköinen tilitoimisto palvelee:

  • Kirjanpito äärimmäisellä tarkkuudella ja vuosien ammattitaidolla.
  • Weblaskutus, jolla yrittäjä voi hoitaa laskutusta itse missä ja milloin tahansa.
  • Laajempi laskutus, jossa mukana tilausten käsittelyä (tilaus » tarjous » lähete » lasku).
  • Ostolaskujen kierrätys, jolloin hankinnat menevät kirjanpitoon suoraan.
  • Reaaliaikainen palkanlaskenta, jota asiakas pääsee seuraamaan reaaliajassa omilla tunnuksilla.
  • Kustannuspaikkaseuranta, jonka avulla yritys voi seurata esim. toimipisteen x menestymistä.

Pyydä tarjous »

Sähköinen tilitoimisto Urholin tarjoaa räätälöidyt taloushallinnon palvelukokonaisuudet

Valitse yhteistyökumppaniksi luotettava sähköinen tilitoimisto

Olemme sähköinen tilitoimisto, joka hoitaa erinomaisella tarkkuudella ja ammattitaidolla kaikki saamamme toimeksiannot asiakasyrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pitkäaikaisten asiakkaidemme tyytyväisyys, uudet vanhojen asiakkaiden suosituksesta solmitut asiakassuhteet sekä jatkuva positiivinen palaute kertovat siitä, että olemme tehneet vuodesta toiseen jotakin oikein.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kun haluat ulkoistaa yrityksesi taloushallinnon luotettavalle yhteistyökumppanille ja varmistaa toimintasi tehokkuuden. Sähköinen tilitoimisto hoitaa taloushallinnon luotettavasti ja tarkasti. Etsitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus!

Voit lähettää meille tarjouspyyntökyselyn lomakkeellamme.

044 0680 656 info@tilitoimistourolin.fi

 

Copyright © 2021 Tilitoimisto Urholin