Sähköinen tilitoimisto - Ajantasaista talouden seurantaa yrityksellesi
Kysy lisää palveluistamme

Sähköinen Tilitoimisto Urholin hoitaa taloushallintosi helposti ja luotettavasti. Voit jättää kaiken osittain tai kokonaan meidän huoleksemme.

Sähköinen tilitoimisto pitää huolta siitä, että kirjaukset menevät oikein ja voit huoletta keskittyä muihin töihin. Nopeus ja helppous ovat sähköisen tilitoimiston etuja, joten kirjanpidosta tulee vaivattomampaa. Näin säästät arvokasta aikaasi, ja pystyt keskittymään itse työntekoon!

Kun taloushallinto on meidän osaavissa käsissämme, voit luottaa kirjanpidon sujuvuuteen. Sähköinen tilitoimisto tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia palveluita ja toimintoja. Eri palveluita voidaan myös yhdistellä, jolloin voit esimerkiksi itse hoitaa laskutuksen web-laskutuksena, vaikka kirjanpito ja palkkahallinto jäisivätkin kokonaan sähköisen tilitoimistomme vastuulle.

Tarvittaessa toteutamme taloushallintosi myös paperiversiona. Sähköinen tilitoimisto palvelee siis kaikkia asiakkaita, sekä uusia ja vanhoja. Ota yhteyttä!

010 319 5800 kirsi@urholin.fi

Sähköisen tilitoimiston hyödyt

  • Kirjanpidon äärimmäisellä tarkkuudella ja vuosien ammattitaidolla.
  • Weblaskutuksen, jolla yrittäjä voi hoitaa laskutusta itse missä ja milloin tahansa.
  • Laajemman laskutuksen, jossa mukana tilausten käsittelyä (tilaus » tarjous » lähete » lasku).
  • Ostolaskujen kierrätyksen, jolloin hankinnat menevät suoraan kirjanpitoon sähköisen tilitoimiston ansiosta.
  • Reaaliaikaisen palkanlaskennan, jota sähköisen tilitoimiston asiakas pääsee seuraamaan reaaliajassa omilla tunnuksilla.
  • Kustannuspaikkaseurannan, jonka avulla yritys voi seurata esim. toimipisteen x menestymistä.

Sähköinen tilitoimisto Urholin hoitaa taloushallintosi kokonaisvaltaisesti. Sähköinen tilitoimisto on luotettava valinta kirjanpitoon. Lisäksi voit ottaa sähköisen tilitoimiston mukaasi minne tahansa. Sähköinen tilitoimisto onkin siis paras ratkaisu yrityksen kirjanpitoon.
Sähköinen tilitoimisto palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Tilitoimisto Urholin tietää, miten sähköinen tilitoimisto auttaa juuri sinun yritystäsi. Sähköinen tilitoimisto on nopea ja helppo keino pitää huolta yrityksesi taloushallinnosta.

Miksi sähköinen tilitoimisto on kannattava valinta?

Sähköinen tilitoimisto on kannattava valinta, koska se tekee kirjanpidosta nopeampaa. Yrittäjän aikaa ja voimia säästyy, kun asialla on joukko raudanlujia ammattilaisia.

Olemme sähköinen tilitoimisto, joka hoitaa erinomaisella tarkkuudella ja ammattitaidolla kaikki saamamme toimeksiannot asiakasyrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pitkäaikaisten asiakkaidemme tyytyväisyys, uudet vanhojen asiakkaiden suosituksesta solmitut asiakassuhteet sekä jatkuva positiivinen palaute kertovat siitä, että sähköinen tilitoimistomme on tehnyt vuodesta toiseen jotakin oikein.

Sähköinen tilitoimisto – Kysy lisää!

Miksi valita meidät?

Palvelemme ympäri Suomea

Tilitoimistomme on toiminut alalla vuodesta 2003. Ydintoiminta-alueemme on Satakunta, mutta palvelemme koko Suomen alueella.

Ymmärrämme yrittäjyyden haasteet

Yrittäjän pitää saada keskittyä oman yritystoimintansa kehittämiseen ja vetämiseen. Neuvontamme päätavoite on selkeys ja helppo ymmärrettävyys.

Yli 20 vuoden kokemus alalta

Panostamme työn laatuun sekä asiakaspalveluun, haluamme olla ylpeitä tekemästämme työstä.

Usein kysyttyä

Mitä asioita voin tehdä itse ja mitkä sähköinen tilitoimisto hoitaa?

Sähköinen tilitoimisto hoitaa kaikki kirjanpitoon liittyvät tehtävät. Kirjanpidon kustannuksissa voi säästää tekemällä myyntilaskutuksen itse. On siis hyvä jättää kirjanpito kokonaisuudessaan ammattilaisen hoidettavaksi. Sähköinen tilitoimisto mahdollistaa asioita, joita perinteinen kirjanpito ei voi toteuttaa.

Mitä tietoja voin nähdä omilla sähköisen kirjanpidon tunnuksilla?

Voit nähdä omilla sähköisen kirjanpidon tunnuksilla kaikki kirjanpitoon liittyvät oleelliset tiedot. Näet maksut, kuitit ja yrityksen tilinpäätöksen. Asiakkaan omat sähköisen tilitoimiston tunnukset räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan.

Miten paljon sähköinen tilitoimisto maksaa?

Sähköinen tilitoimisto on edullinen valinta jokaiselle ytitykselle. Sen hinta määräytyy sen mukaan, miten laajat palvelut haluat käyttöösi. Palvelumme sopii kaiken kokoisille yrityksille, joten voit valita itsellesi sopivan palvelulaajuuden. Kirjanpidon hinnat alkaen 57 euroa kuukaudessa Tilitoimisto Urholinilta.

Sähköinen tilitoimisto – Pyydä tarjous!

Miten hinnoittelu muuttuu, kun palvelu vaihdetaan paperisesta sähköiseen?

Perushinnoittelu pysyy samana. Ainoastaan lisänä tulee asiakkaan oman sähköisen tilitoimiston tunnusten hinta.

Mitä sähköinen tilitoimisto tekee?

Sähköinen tilitoimisto hoitaa työvaiheet ja osto- myyntilaskut. Kirjanpito ja raportointi hoidetaan kätevästi yhdessä sähköisessä järjestelmässä. Sähköisen tilitoimiston asiakkaalla on jatkuva pääsy joko kaikkiin tai ainostaan valitsemiinsa osa-alueisiin.

Onko sähköiseen palveluun pakko siirtyä?

Sähköinen tilitoimisto ei ole pakkopullaa, eli palveluun ei ole pakko siirtyä, mutta se tekee kirjanpidosta huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Meille voit toimittaa kaikki tositteet myös täysin paperisina. Toinen vaihtoehto on siirtyä vain osittain sähköiseen tilitoimistoon. Kolmantena vaihtoehtona on täysin sähköinen palvelu.

Miten Visma Fivaldi -sähköinen tilitoimisto tukee yrittäjää?

Sähköinen tilitoimisto käyttää taloushallintojärjestelmänä Suomen suosituinta Visma Fivaldia, joka tarjoaa laajat sähköiset työkalut ja automatisointimahdollisuudet asiakkaidemme käyttöön. Järjestelmä on yhteensopiva monien toiminnanohjaus- ja myynninohjausjärjestelmien sekä työajanseurannan kanssa, joten sähköinen tilitoimisto voidaan ottaa käyttöön mutkattomasti.

Visma Fivaldista löydät kaiken, mitä tarvitset talouden hoitamiseen ja seurantaan. Sähköinen tilitoimisto tekee yhteistyöstä taloushallinnon kanssa saumatonta. Taloushallinnan tehtävät on mahdollista jakaa juuri asiakkaalle sopivalla tavalla.

Miten eTasku-sovellus helpottaa kirjanpitoa?

eTasku-sovelluksen avulla sähköinen tilitoimisto ja sen työkalut kulkevat kätevästii mukanasi, minne ikinä menetkään. Pystyt skannaamaan kuitteja ja tarkastelemaan kirjanpidon tilannetta reaaliaikaisesti suoraan puhelimestasi! eTasku-sovelluksen avulla kuittien ja muiden tositteiden sekä asiakirjojen dokumentointi, lähetys ja hallinta sujuu helposti sekä nopeasti. Sähköinen tilitoimisto tekee kirjanpidosta helppoa.

Sähköinen tilitoimisto Urholin palvelee kaikkia asiakkaita huolella sekä tutulla varmuudella. Sähköinen tilitoimisto on helpoin tapa toteuttaa kirjanpito, kun haluat tehokkuutta ja täsmällisyyttä. Lisäksi sähköinen tilitoimisto kulkee mukanasi kaikkialle. Sähköinen tilitoimisto on tarkka ja luotettava keino kirjanpitoon. Asiantunteva sähköinen tilitoimisto on yksi parhaista palveluista, mitä yrittäjä voi hankkia.
Copyright © 2024 Tilitoimisto Urholin